Bemutatkozás

A KANIZSATEL Kft-t – 1999. július 19-én –magánszemélyekből álló társaság alakította sok éves, évtizedes távközlési szakmában gyűjtött tapasztalattal. 

A társaság – alapítása óta – jelen van a hazai vezetékes távközlési hálózatok tervezése és kivitelezése területén.
Az elmúlt több mint 19 év eredményei azt bizonyítják, hogy a cég a jelen gazdasági környezethez igazodva egy egyenletesen növekvő pályára állt.
A társaság tevékenységének megvalósításához megfelelő szakmai és technikai felszereltséggel rendelkezünk. A társaság dolgozóinak létszáma jelenleg meghaladja az 60 főt. Valamennyi munkacsapatunk fel van szerelve a távközlési hálózatok építéséhez, szereléséhez szükséges eszközökkel, járművel. Rendelkezünk darukaros tehergépkocsival, oszlopszállítóval, dobszállítóval, légkompresszorral, útátfúró gépekkel, átvitel-technikai mérőműszerekkel, optikai hálózatok szereléséhez és méréséhez szükséges eszközökkel. Folyamatosan fejlesszük és korszerűsítjük eszközparkunkat, figyelemmel kísérjük az új technológiákat, ezekhez szükséges eszközöket beszerezzük.
Munkatársainkat folyamatosan képezzük, elsajátíttatjuk velük az újonnan bevezetett technológiákat.
Telephelyünkön korszerű számítógépes hálózat, és SAP vállalatirányítási rendszer segíti munkánkat.
A KANIZSATEL Kft. vezetése a hosszú távú eredményesség, a dinamikus fejlődés, a megrendelők egyre növekvő elvárásainak biztosításához úgy gondolta, szükséges bevezetni és folyamatosan fejleszteni egy – az európai normákhoz igazított – minőségirányítási, környezetirányítási, és munkabiztonsági és munkaegészségügyi rendszert, mely a társaság teljes tevékenységét lefedi.
Felismertük, hogy a piacon a minőségi szolgáltatások éles versenye folyik, ezért ennek megfelelően alakítjuk ki minőség-, környezet- és munkabiztonsági és munkaegészségügyi politikánkat. Az elvégzett tevékenységnek mindenkor ki kell elégíteni a megrendelők elvárásait.
Partnereink számára biztosítjuk a vállalt teljesítési határidők pontos betartását, a tartós együttműködést feltételező árpolitikát, valamint minőségügyi rendszerünk bemutatását. Minden partnerünkkel folyamatos és személyes kapcsolatot tartunk fenn, törekvésünk, hogy hosszú távú, korrekt üzleti és szakmai kapcsolat alakuljon ki közöttünk.
Munkánk alapja az önmagunkkal, dolgozóinkkal és partnereinkkel szembeni igényesség.