Környezeti politika

Megrendelőink elvárásai, a törvényi szabályozások kielégítése, valamint a tevékenységünk által okozott környezeti károk elkerülése érdekében a Vállalkozás vezetése úgy döntött, hogy a környezetvédelmet érintő működését átvizsgálja és átfogóan szabályozza. Azt a célt tűztük ki, hogy az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerünkbe integráltan az ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetirányítási rendszert hozunk létre, amelyet nemzetközi tanúsító szervezettel tanúsíttatunk.

Munkatársainkat a rendszer bevezetésekor és működtetése során oktatásban részesítjük, hogy megismerve a feladatokat és felelősségeket eleget tegyünk valamennyi törvénynek, rendelkezésnek, műszaki előírásnak és megfeleljünk a megrendelőink és önmagunk által támasztott egyedi elvárásoknak.

Közreműködőink minden esetben tájékoztatást kapnak Környezeti Politikánkról, környezetvédelmi elkötelezettségeinkről, illetve azok változásairól.

Az integrált irányítási rendszer és azon belül a környezetirányítási rendszer bevezetése, működtetése, folyamatos fejlesztése, a Vállalkozás környezeti teljesítményének fokozatos javítása a társaság valamennyi vezetőjének és minden munkatársának kiemelt feladata, melynek végrehajtása növeli a társaság környezetvédelmi érzékenységét, emeli a szolgáltatásunk minőségének színvonalát és várhatóan növeli a Vállalkozás piaci elismertségét.

Rendszeresen figyeljük és meghatározzuk a környezeti célokat, előirányzatokat, melyek meghatározásánál a környezetvédelmi szempontból gyenge pontok elemzéséből indulunk ki. Minden gyenge pontot figyelembe veszünk a célok megfogalmazásánál, amelyek megoldását a környezet védelméért tett lépések között elsőrendűnek tartunk.

A Kanizsatel Kft. legfontosabb célkitűzései között szerepel tevékenységeink oly mértékű elvégzése, illetve hulladékaink megfelelő szintű elhelyezése, hogy a környezetet ért károk a minimálisra csökkenjenek.

A Kanizsatel Kft. minden munkatársa vállalja a munkájához kapcsolódó környezetvédelmi célok teljesítését és elkötelezett a környezet megóvásának ügye mellett.